Joost Lameris is een kundige IT specialist en een hardwerkende probleemoplosser. Joost ademt techniek en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Hij houdt ervan om ingewikkelde vraagstukken op te lossen, maar houdt er niet van om zelf ingewikkeld te doen.
Opdracht
Joost wilde een logo en huisstijl voor zijn bedrijf Lameris Consultancy BV, waarmee hij zich kan presenteren aan zijn opdrachtgevers.
Aanpak
Joost Lameris verhuurt zijn expertise aan opdrachtgevers waar hij gedurende meerdere maanden aan een project werkt. Dit vraagt eerder om personal branding dan om een bedrijfslogo. Daarom heb ik voorgesteld een andere naam te bedenken en daarop een identiteit te bouwen.
Concept
Hoe je ook zoekt, als je een kundige IT specialist nodig hebt, dan kom je uiteindelijk altijd uit bij Joost, want Joost knows IT! 
Resultaat
Lameris Consultancy BV werd getransformeerd tot /JOOST en gaf Joost Lameris daarmee een spontaan, persoonlijk en sterk onderscheidend gezicht. Het resultaat is fris en krachtig en valt in positieve zin op tussen andere IT-bedrijven. 
Naar boven